Вид: Вторые блюда, Мясные Кухня: Французская Время: 1 ч. 30 мин. Сложность: Средне
Французський Coq au Vin від шеф-кухаря John Mitzewich (США)
Ингредиенты:бекон - 4 плястерка
курячі стегна - 8 шт.
печериці - 10 шт.
цибуля ріпчаста - 2 шт.
цибуля шалот - 1 шт.
мука - 2 ст. ложки
вино червоне сухе - 300 мл.
бульон курячий - 300 мл.
суміш трав herbs de provence - 1 ст. ложка
Правило подачі: після приготування стегна витягнути в миску, решту поставити на вогонь і перекип'ятити протягом 5 хв., потім полити отриманим стегна перед безпосередньою подачею на стіл..
Якщо у продажі не знайдеться готової суміші herbs de Provence, до її складу входять в рівних пропорціях: 1 об'єм - майоран, чебрець, чабер; 0,5 від об'єму - базилік, розмарин; 0,25 об'єму - шавлія. кріп. Тому слів herbs de Provence лякатись непотрібно, я купую готову "Суміш трав Прованська" ТМ "Любисток" по 2,50 грн. за 10 г.
Немає коментарів:
Дописати коментар