Вид: Закуски Кухня: Українська Час: 25 хв. Складність: Легко
смакує з горілкою
Інгредієнти:риба,сіль,оцет,олія,перець,лавровий листок,морква,цибуля,вода.
Спосіб приготуванняКВАШЕНА РИБА (МАРЕНА,ТАКОЖ ПІДХОДИТЬ ТОЛСТОЛОБ)
Нарізати
на кусочки і добре засолити на 1 добу після змити водою.
Потім
кладемо в банку і заливаємо повністю оцетом,час від часу мішаємо (2-3 доби).
Після оцет
зливаємо
Нарізаємо
цибулю і моркву + лавровий лист і перець горошок
Рибу
складаємо в банку 1 шар риби 1 шар цибулі і моркви
Оцет
котрий злили розводимо з кип*яченою охолодженою водою 1:1+2 столових ложки олії
і залити
рибу на 2-3 дні
СМАЧНОГО!!!
Немає коментарів:
Дописати коментар