Час приготування – 1 година
Інгредієнти на 2 порції:
м'якоть телятини 250 г
хліб пшеничний черствий 1 скибочка
кукурудза консервована 1 ст. ложка
перець солодкий 1/2 шт.
молоко 1/2 склянки
яйця 2 шт.
мускатний горіх мелений 1/4 ч. ложки
масло вершкове 1 ст. ложка
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Хліб без скоринки замочіть в молоці, потім відіжміть. Телятину пропустіть через м'ясорубку, додайте замочений хліб і пропустіть через м'ясорубку ще раз.
У фарш додайте рубаний солодкий перець і кукурудзу, що залишився від замочування хліба, молоко і яєчні жовтки. Масу приправити мускатним горіхом, посоліть, поперчіть і перемішайте. Яєчні білки збийте до стійкої піни і введіть у фарш.
Викладіть приготовану масу в змащені маслом формочки, поставте в контейнер-пароварку. Накрийте формочки плівкою і готуйте в програмі «Варка на пару» по інструкції до програми.
При подачі полийте суфле розтопленим вершковим маслом. Гарніруйте відварною спаржею.
В якості добавок до суфле можна використовувати різноманітні овочі, наприклад, зелений горошок, стручкову квасолю або спаржу.
Немає коментарів:
Дописати коментар