суботу, 28 листопада 2015 р.

Куряче філе під апельсиновим соусом


Куряче філе під апельсиновим соусом

Інгредієнти:
500 г. курячого філе
300 г. апельсинів
150 г. лимонів
200 г. цибулі
2 зубчики часнику
125 г. апельсинового або персикового йогурту
червоний мелений перець
сіль
рослинне масло

Приготування:
З одного апельсина зняти цедру. Вичавити сік з апельсинів і лимона. Цибулю нарізати півкільцями. Філе нарізати невеликими шматочками. У сік додати 1 ч.л. червоного перцю, видавлений через чеснокодавку часник, посолити. Додати цибулю, перемішати.

У маринад додати філе, перемішати, поставити в холодильник на 1 годину. Потім філе вийняти, цибулю викинути, маринад процідити.

На рослинному маслі обсмажити філе. Додати маринад, тушкувати 20 хвилин.

Додати йогурт і цедру, тушкувати ще 5-7 хвилин.



Немає коментарів:

Дописати коментар