суботу, 28 листопада 2015 р.

Курча з бананами по-гвінейськи


Курча з бананами по-гвінейськи

Інгредієнти:

1 курча,

олія,

10-12 зубків часнику,

100 г шпику,

1 склян­ка води,

10 бананів,

зелень петрушки, перець, сіль

Приготування:

Попатрати, промити тушку молодого курчати та присма­жити до рум’яної кірочки з 2 ст. ложками олії. Додати час­ник, нарізаний кубиками шпик і склянку води. Варити кур­ча 20 хв, потім додати розрізані на частини банани (краще недоспілі), чорний перець і сіль. Поставити на слабкий во­гонь і тушкувати ще 10-15 хв. Посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і подати.



Немає коментарів:

Дописати коментар