суботу, 28 листопада 2015 р.

Коржики зі шкварками


Коржики зі шкварками

Інгредієнти:

400 г шкварок,

2-3 яйця,

2 склянки пшеничного борошна,

1 ч. ложка питної соди,

1 ч. ложка кмину,

1 ч. ложка солі.

Приготування:

Готві шкварки посікти, додати до них жовтки, сіль, соду, борошно і вимісити круте тісто. Розкачати в шар завтовшки 0,5 см і вирізати з нього склянкою круглі коржі, змазати їх зверху збитим яєчним білком, посипати кмином, наколоти виделкою і по­ставити на листі в духовку на слабкий вогонь приблизно на 15-20 хв.

Готові коржики можна подавати на стіл з петрушкою і кропом.



Немає коментарів:

Дописати коментар