понеділок, 30 листопада 2015 р.

М'ясо з квашеною капустою


М'ясо з квашеною капустою

Час приготування - 1 година 45 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій:
м'якоть свинини 700 г
капуста білокачанна квашена 400 г
гриби (лисички) 300 г
цибуля ріпчаста 2 головки
масло топлене 4 ст. ложки
бульйон м'ясний 1 склянка
пюре томатне 2 ст. ложки
зелень петрушки 1 пучок
перець духмяний горошком 6 шт.
перець чорний мелений
сіль

Приготування:
М'ясо наріжте брусочками і обсмажте на частині масла до утворення золотистої скоринки.

Капусту нашаткуйте соломкою.

Томатне пюре спассеруйте на маслі.

У горщики розкладіть м'ясо, посоліть, поперчіть, додайте нарізані гриби, капусту, нарізану півкільцями цибулю, бульйон, томатне пюре. Накрийте горщики кришками, поставте в духовку і тушкуйте м'ясо з грибами і овочами 1,5 години.



Немає коментарів:

Дописати коментар