Час приготування – 40 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
короп 900 г
цибуля ріпчаста 200 г
масло рослинне 100 г
сметана 80 г
перець червоний мелений 1 ч. ложка
сіль
Приготування:
Підготовленого коропа натріть сіллю, зробіть поперек надрізи через кожні 3 см.
Цибулю нашаткуйте, підсмажте на олії, посоліть і поперчіть.
У кожен надріз на рибі покладіть трохи цибулі, а цибулю, що залишилася, викладіть на дно жаровні або на деко. На цибулю покладіть рибу і запечіть до готовності, потім полийте сметаною, змішаною з перцем. Продовжуйте запікати до утворення золотистої скоринки.
Подайте коропа з відвареною картоплею.
Немає коментарів:
Дописати коментар