понеділок, 30 листопада 2015 р.

Лінивий пиріг з яблуками


Лінивий пиріг з яблуками

Інгредієнти:
хліб білий черствий 4 шматки
яблука 2 шт.
цукор 3 ст. ложки
яйця 1 шт.
молоко 50 мл.
цедра лимона за смаком

Приготування:
Цей рецепт замінить звичні грінки. Хороший для сніданку.

Зрізати з хліба скориночки і нарізати кубиками.

Змішати молоко, яйце, 2 ложки цукру і цедру лимона

Висипати хлібні кубики в молочну суміш. Рідини не повинно бути занадто багато, треба лише змочити хліб, але він не повинен зовсім розмокнути.

Викласти хліб у форму, злегка розрівнюючи виделкою і формуючи корж

Зверху викласти тонко нарізані яблука. Посипати цукром. І випікати в розігрітій духовці хвилин 15.



Немає коментарів:

Дописати коментар