суботу, 28 листопада 2015 р.

Крем з Рафаелло


Крем з Рафаелло

Інгредієнти:
Кокосова стружка 70 грам
Згущене молоко 400 грам
Вершкове масло 200 грам
Білий шоколад 200 грам

Приготування:
Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

Потім додати згущене молоко, все добре вимішати.

Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати.

Готовий крем Рафаелло перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч).

Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрашеному кондитерському виробу дати постояти і просочитися кремом.

На ранок у вас буде готовий до вживання крем Рафаелло. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.



Немає коментарів:

Дописати коментар