Інгредієнти:
фарш 300 гр.
цибуля ріпчаста 120 гр.
вода 50 мл.
лаваш 3 шт.
олія 100 мл.
яйця 1шт.
сіль 1 ч. л.
перець чорний мелений 1/2 ч. ложки
Приготування:
Цибулю дрібно порізати, висипати в миску.
З'єднати цибулю, фарш, сіль, перець мелений, додати воду і гарненько перемішати.
Яйце збити в мисочці.
Лаваш порізати на рівні квадрати, викласти по діагоналі фарш на одну половинку. Край змастити яйцем. Накрите другою половиною лаваша і притисніть пальцями краї.
Смажити лаваш на олії до золотистої скоринки з обох сторін.
Викласти смажений лаваш на паперовий рушник, в один шар.
Готовий лаваш скласти не щільно стопкою на блюдо і подавати до столу.
Немає коментарів:
Дописати коментар