Інгредієнти:
1 кг яловичини,
2 цибулини,
1 яйце,
2 шматочки булки,
1 ст. ложка вершкового масла,
2 ст. ложки сухарів,
1/2 склянки молока,
сіль, перець за смаком.
Для фаршу:
2 яйця,
1-2 морквини
1/2 ст. ложки вершкового масла,
2 ст. ложки сметани,
сіль за смаком.
Прготування:
Підготовлену яловичину пропустити через м’ясорубку, додати розмочену в молоці булку, пасеровану на вершковому маслі цибулю й вдруге пропустити через м’ясорубку. Після цього покласти яйце, перець, сіль, сметану й усе добре перемішати.
Підготовлені для фаршу яйця збити зі сметаною, додати нарізану варену моркву, посолити й засмажити яєчню.
М’ясну масу розкласти на дошці товстим шаром, покласти на неї начинку — яєчню, згорнути валиком, замазати кінці і край, покласти на лист, змащений жиром, поверхню змазати збитим яйцем, посипати сухарями, проколоти в 2-3 місцях і жарити в духовці 1 год.
Охолоджений завиванець перед подаванням на стіл нарізати скибочками й укласти на блюдо.
Немає коментарів:
Дописати коментар