суботу, 28 листопада 2015 р.

Крученики


Крученики

Інгредієнти:

1 кг м’яса (свинина або яловичина),

100 г свинячого жиру,

2-3 цибулини,

1 склян­ка грибного відвару,

1 склянка сметани,

сіль, перець, лавровий лист за смаком.

Приготування:

М’ясо нарізати шматочками, посолити, поперчити, відбити. На кожен шматочок покласти начинку, згорнути рулетом, перев’язати ниткою і обсмажити на свинячому жирі. Скласти в каструлю, додати лавровий лист, підсмажену цибулю, грибний відвар, сметану й тушкувати до готовності.

На стіл крученики подавати зі смаженою картоплею і тушкованими грибами.

Приготування начинки. Рис відварити, перемішати з підсмаженою на олії, дрібно нарізаною цибулею, вареними яйцями, перцем, сіллю.



Немає коментарів:

Дописати коментар