понеділок, 30 листопада 2015 р.

Мариновані корнішони


Мариновані корнішони

Інгредієнти:
огірки - 1 кг;
вода - 600 мл;
сіль – 10-15 г;
оцет 6%-ний яблучний - 200 мл;
ріпчаста цибуля - 30 50 г;
кріп або кмин, перець чорний.

Приготування:
Огірочки ретельно перебираємо, миємо й сушимо.

Пересипаємо їх сіллю, кмином або кропом, перцем і дрібно нарізаною цибулею. Щільно укладаємо огірки в підготовлені стерилізовані банки.

У киплячу воду додаємо оцет і киплячим маринадом заливаємо огірки. Закриваємо кришками, стерилізуємо і закатуємо.

Стерилізуємо при температурі 100 °С банки місткістю 0,5 л. 10 хвилин.

Охолоджуємо в перевернутому вигляді, зберігаємо в прохолодному темному місці.



Немає коментарів:

Дописати коментар