Інгредієнти:
кролик - 1 шт
морква - 2 шт.
цибуля - 2 шт.
помідори - 2 шт.
часник - 2 зубці
сметана - 1 ст.
лимон - 0,5 шт.
сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх, паприка за смаком
Приготування:
Кролика розріжте на порційні шматки. Посоліть, поперчіть, полийте соком половини лимона, додайте тонко нарізаний часник і залиште на кілька годин.
Цибулю і моркву очистіть, поріжте і підсмажте на олії. Помідори обпарте, зніміть шкірку і наріжте.
Шматочки кролика запаніруйте в борошні та обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
У каструлю складіть обсмаженого кролика, цибулю з морквою і помідори, залийте сметаною, додайте приправи і трохи води. Тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 1 годину.
При подачі посипте кролика порізаним кропом.
Немає коментарів:
Дописати коментар