понеділок, 30 листопада 2015 р.

Молочні млинці з заварним кремом


Молочні млинці з заварним кремом

Інгредієнти:

Крем:
500 мл молока
5 ст. л цукру
80 гр пудинг
50 гр масло вершкове

Тісто:
молоко 500 мл
3 шт. - яйця курячі
1,5 ст борошно пшеничне
1 ст. л цукру
1/2 ч. л сіль
3 ст. л олії

Приготування:
Для тіста сполучити усі складові і гарненько подрібнити блендером. Тісто має бути як рідка сметана.

Для крему склянку молока сполучити з пудингом. Решту молока закип'ятити з цукром. Тонкою цівкою влити пудинг з молоком. Довести до кипіння, помішуючи.Додати масло. Зняти з вогню.

Пательню розігріти. Вилити тісто і розподілити його тоненьким шаром по пательні. Випекти до готовності (вони випікаються дуже швидко). Відразу гарячий млинець змастити гарячим заварним кремом і згорнути, щоб крем не витік.

Смакують і теплими і холодними.



Немає коментарів:

Дописати коментар