понеділок, 30 листопада 2015 р.

Морквяний бісквітний рулет


Морквяний бісквітний рулет

Інгредієнти:

450 г моркви,

4 яйця,

1 склянка цукрової пудри,

1 ст.л. вершкового масла,

3 ст.л. пшеничного або кукурудзяного борошна,

1 ч.л. розпушувача,

Крем:

200 г сметани,

2-3 ст.л. цукру,

Приготування:

Натерти моркву. Збити жовтки з 1 ст.л. олії і 1/2 склянки цукрової пудри. Додати борошно, трохи солі і разрихрітеля. Окремо збити білки, додаючи потроху залишилася цукрову пудру. Акуратно з'єднати 2 суміші і перемішати.

Вилийте тісто на лист з пергаментним папером, попередньо змащену маслом. Запікайте бісквіт в духовці при середній температурі 10-15 хвилин.

Поки бісквіт остигає, збийте сметану з цукром. Остиглий бісквіт намажте кремом і поверніть рулетом. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою.



Немає коментарів:

Дописати коментар