понеділок, 30 листопада 2015 р.

Мандариновий торт


Мандариновий торт

Інгредієнти:

5 великих мандаринів

1,5 склянки цукру

75 г вершкового масла

1 яйце

1 стакан кефіру

3 склянки борошна

сода

сіль

Приготування:

Ретельно розтерти масло, цукор, яйце і в цю суміш влити склянку кефіру або кислого молока.

Додати мандарини, пропустивши їх через м'ясорубку разом з шкіркою (насіння видалити).

Додати трохи солі і розмішати. Суміш влити в борошно, збити, щоб не було грудочок, додати 1 чайну ложку соди, погашену в оцті.

Ще раз вимісити і викласти у форму, змащену маслом і посипану борошном або сухарями. Дати постояти 40 хвилин і випікати мандариновий торт на середній температурі.

Готовий торт змастити кремом і покрити мастикою.

Інший варіант прикраси мандаринового торта - за типом пирога: потрібно викласти очищені від шкірки половинки часточок мандаринів на верх торта разом з іншими фруктами (підійде ківі, полуниця, виноград) і залити готовим апельсиновим желе.



Немає коментарів:

Дописати коментар