суботу, 28 листопада 2015 р.

Копчена скумбрія в домашніх умовах


Копчена скумбрія в домашніх умовах

Інгредієнти:

Скумбрія 1 шт

Сіль морська 2 ст. ложки

Вода 0,5 л

Чай 2-3 пакетика

Лавровий лист 5-6 листочків

Запашний перець

Цибуля червона 1 шт

Зелень

Олія оливкова

Приготування:

1. Заваримо міцний чай і додамо в нього лавровий лист, сіль і запашний перець.

Дамо настоятися і охолонути до кімнатної температури.

2. Як тільки маринад охолов занурюємо в нього попередньо очищену і порізану скумбрію

3. Залишаємо маринуватися скумбрію в розсолі на добу в прохолодному місці.

4. Потім дістаємо і бачимо який чудовий колір приймає наша рибка, майже як копчена .

Цей рецепт домашньої скумбрії сподобається навіть самим вимогливим гурманам, так як він готується швидко.



Немає коментарів:

Дописати коментар