Вид: Випічка, Піроги
Кухня: Італійська
Час: 60 хв.
Складність: Легко
Італійський пиріг, що є закритою формою піци.
Інгредієнти:
для тіста:
борошно - 300гр
вода - 100гр
дріжджі - 2ч. л.
дрібка солі, цукор
начинка:
салямі, маринована цибуля, помідор, сир, томатне пюре (томатна паста), зелень
Спосіб приготування В борошно додати сіль, цукор та дріжджі, все гарно перемішати. Постійно помішуючи влити теплу воду, замісити легке тісто, накрити рушником та поставити в тепле місце щоб підійшло. Коли тісто виросло вдвічі знову вимісити та дати підійти.Розділити тісто на 2 великі, або 4 маленькі шматочки. Розкачати круг, на одну половину (як на фото) викласти томатне пюре, рублену зелень, салямі кружальцями, цибулю, помідор, все посипати тертим сиром. Зліпити великий вареник та поставити випікатися при 180 градусах 10-15хв.
Немає коментарів:
Дописати коментар