Вид: Десерты Кухня: Украинская Время: 45 мин. Сложность: Средне
Ця кавова карамелька взята з книжки Миколи М. Пучерова «Все Про Каву». Там є ще чимало цікавих рецептів кондитерських і кулінарних виробів з використанням кави. Дозвольте ще принагідно нагадати панству, що кавові зерна допомогли українському козакові Юрку Францу Кульчицькому cтати купцем і заснувати 1683 р. у Відні першу в Европі кав'ярню.
Ингредиенты:1. цукор — 8 ст. л.;
2. вершкове масло — 5 ст. л.;
3. кава — 1 скл.;
4. вершки — 1 скл.;
5. соняхова олія (рафінована) (для змащування) — дещиця.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар