Вид: Десерти, З морозивом
Кухня: Українська
Час: 45 хв.
Складність: Легко
Це морозиво взяте з книжки Миколи М. Пучерова «Все Про Каву». Там є ще чимало цікавих рецептів кондитерських і кулінарних виробів з використанням кави.
Інгредієнти:
1. жовтки — 4 шт.;
2. цукор — 250 г;
3. кава з молоком — 3 скл.
Спосіб приготування 4 яєчні жовтки добре розтирають з 250-а грамами цукру, додають 3 склянки міцної кави з молоком і ставлять на вогонь. Постіјно перемішуючи, доводять до кипіння. Знімають з вогню і продовжують перемішувати до повного охолодження. Суміш виливають у мороженицю і заморожують. Подаючи морозиво на стіл, можна прикрасити јого поверхню піною зі збитих вершків або фруктово-ягідним сиропом.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар