вівторок, 2 лютого 2016 р.

Кавове Морозиво


Кавове Морозиво
Вид: Десерти, З морозивом Кухня: Українська Час: 45 хв. Складність: Легко

Це морозиво взяте з книжки Миколи М. Пучерова «Все Про Каву». Там є ще чимало цікавих рецептів кондитерських і кулінарних виробів з використанням кави.

Інгредієнти:

1. жовтки — 4 шт.;
2. цукор — 250 г;
3. кава з молоком — 3 скл.

Спосіб приготування     4 яєчні жовтки добре розтирають з 250-а грамами цукру, додають 3 склянки міцної кави з молоком і ставлять на вогонь. Постіјно перемішуючи, доводять до кипіння. Знімають з вогню і продовжують перемішувати до повного охолодження. Суміш виливають у мороженицю і заморожують. Подаючи морозиво на стіл, можна прикрасити јого поверхню піною зі збитих вершків або фруктово-ягідним сиропом.

    Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар