Час приготування – 40 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
морква 800 г
цибуля ріпчаста 1 головка
коріандр мелений 1 ч. ложка
насіння кмину мелене 1 ч. ложка
паприка мелена 1 ч. ложка
бульйон овочевий 1 л
грінки часникові
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Цибулю дрібно порубайте, моркву наріжте кружечками і пасеруйте на олії на слабкому вогні, помішуючи, 5 хвилин.
Додайте коріандр, кмин, паприку і пасеруйте, помішуючи, ще хвилину.
Пасеровані овочі залийте гарячим бульйоном, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 10 хвилин.
Овочі з бульйоном збийте в міксері або кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Знову перелийте в каструлю, посоліть, поперчіть і доведіть на помірному вогні до кипіння.
Немає коментарів:
Дописати коментар