пʼятниця, 29 січня 2016 р.

Кабачки з тертим сиром


Кабачки з тертим сиром
Вид: Гарніри, Овочі Кухня: Італійська Час: 15 хв. Складність: Легко

Дуже швидко готувати.

Інгредієнти:

кабачьок -1-2 шт
сир -100 грам
часник - 2 зубка
кукурузна або інша олія 1 столова ложка

Спосіб приготування

Кабачьок помити та порізати кільцями.

Сир потерти на тьорку.

Часник почистити та видавити через чеснокодавку. Змішати з тертим сиром.

На розігріту потельню поставити сковаороду та налити олію.

Викласти порізані кобачки та присмажти з обох боків -по 3 хвилини з кожного боку.

Виклати на торілку ,присипати тертим сиром  з часником.

Подоваси со

сметаною або маянезом



Немає коментарів:

Дописати коментар