понеділок, 25 січня 2016 р.

Зелений борщ


Зелений борщ
Вид: Перші страви, Борщ Кухня: Домашня Час: 60 хв. Складність: Легко

Смачний, насичений вітамінами борщик

Інгредієнти:

м'ясо - 300гр,
картопля - 2-3шт,
зелень (щавель, зелена цибуля, кріп, петрушка) - 400гр,
варені яйця - 3-5шт,
сметана, сіль, перець горошком, лаврушка за бажанням

Спосіб приготування М'ясо помити, порізати та поставити варитися. Почистити, помити та порізати картоплю, мілко порізати зелень та яйця. 
У бульйон, що вариться, додати перець горошком та листочок лаврушки, все посолити. Коли м'ясо буде вже майже готовим додати картоплю, через 10хв всипати зелень, дати закипіти, в кінці додати варені. яйця, дати закипіти та виключити. 
При подачі заправити сметаною.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар