пʼятниця, 29 січня 2016 р.

Кіш


Кіш
Вид: Выпечка Кухня: Французская Время: 40 мин. Сложность: Легко

Французька суміш піци з омлетом. На ура розходиться як за святковим столом, так і на пікніках чи в дорозі. Готується по принципу "по сусєкам поскребу". Можна робити як порційно (для свят) так і на весь противень

Ингредиенты:

заморожене прісне листкове тісто
яйця - 3-4 шт на 0,5 кг тіста
вершки (сметана, молоко) - 200 мл
сіль, перець - за смаком
начинка - шинка, ковбаса, маслини, варені яйця, сир, болгарський перець, гриби, цибуля, горошок, кукурудза...

Способ приготовления Викласти тісто у форму, утворивши високий бортик (при потребі не бійтеся його розкатати потонше) Збити яйця з вершками, сіллю та перцем. Зауважте, що соленість заливки залежить від того що ви кластимете в начинку Порізати начинку невеликими кубиками, перемішати з заливкою і викласти на тісто. Випікати 30-40 хв при температурі 180-200

Немає коментарів:

Дописати коментар