понеділок, 25 січня 2016 р.

Зупка з печериць


Зупка з печериць
Вид: Первые блюда, Суп Кухня: Домашняя Время: 30 мин. Сложность: Легко

Така собі зупка на скору руку. Смачна, ситна і легка у приготуванні.

Ингредиенты:

для приготування на 6 порцій потрібно:
0,4 л бульйону курячого,
1 кг печериць,
0,2 кг масла,
0,25 кг цибулі,
0,25 кг моркви,
0,1 кг кореня петрушки,
0,2 кг сметани.

Способ приготовления Спосіб та послідовність приготування: печериці почистити, промити, нарізати часточками, цибулю та моркву нарізати соломкою. Спочатку обсмажити цибулю і корінь петрушки, а потім моркву та печериці. Залити все бульйоном , додати сметани, протушкувати 5–10 хвилин.  Спеції та зелень – на Ваш розсуд.

Немає коментарів:

Дописати коментар