пʼятниця, 1 січня 2016 р.

Вареники з м`ясом


Вареники з м`ясом
Вид: Другі страви, М'ясні Кухня: Українська Час: 60 хв. Складність: Важко

Це вам не якісь там пельмені... Вареники - найсмачніша українська страва!

Інгредієнти:

борошно, яловичина, цибуля

Спосіб приготування М`ясо відокремлюють від кісток, нарізають дрібними шматочками і тушкують до готовності з невеликою кількістю води (на 1 кг м`яса - 1 склянка води). Готове м`ясо пропускають через м`ясорубку, змішують з дрібно посіченую цибулею, сіллю і перцем, добре вимішують і роб*ять вареники. Готові вареники поливають розігрітим вершковим маслом.

Немає коментарів:

Дописати коментар