середа, 30 грудня 2015 р.

Бульйон з індика з білими грибами


Бульйон з індика з білими грибами
Вид: Перші страви Кухня: Домашня Час: 1 ч. 30 хв. Складність: Середньо

Одиин з найсмачніших і найпоживніших бульйонів

Інгредієнти:

половина тушки індика, перець, сіль, вода; ... білі гриби, морква, цибуля, кріп, петрушка, спеції, ... яйця, гренки

Спосіб приготування В 5-ти літрову кастрюлю вкладаємо половину тушки середнього індика /розрублену на 4 частини/ заливаємо водою і ставимо на 0,5 години на варку. У цей час підсмажуємо гриби, в кінці смаження додаємо цибулю і моркву і смажимо ще 2 хвилини. ...Як тільки вода закипить ретельно знімаємо усю піну. Після цього вкидаємо підсмажені гриби, цибулю і моркву; спеції сіль і перець, столову ложку рисової та половину столової ложки гречаної крупи і ставимо на невеликий газ на 1 годину. В кінці заправляємо бульон домашньою лапшею,  4-мя відвареними /порубленими/ яйцями і зеленню петрушки, кропу, ріпчатої цибулі. Подаємо бульйон з гренками або слойоними пиріжками.

Немає коментарів:

Дописати коментар