Вид: Выпечка, Булочки Кухня: Домашняя Время: 2 ч. Сложность: Средне
Смачне, повітряне дріжджове тісто з шоколадною начинкою до чаю чи кави. Смакота...
Ингредиенты:для тіста:
25г живих дріжджів,2 скл. молока, 1/2 скл. цукру, 3 яйця, 100гр масла,борошна скільки забере, 1 ст.л. олії.
начинка:
100гр. цукру, 1ст. л. какао
далі до опари додаємо збиті яйця, цукор, розтоплене масло, борошно і замішуємо тісто.Увага всі продукти повинні бути кімнатної температури, з холодильника не можна!
Гарно вимішуємо, додаємо, якщо треба,борошно, щоб вийшло еластичне тісто, в кінці замісу треба додати олію, тоді тісто гарно виміситься і відставатиме від рук. Формуємо колобок і залишаємо в теплому місці, щоб тісто підросло
присаджуємо, і ще раз чекаємо, щоб тісто піднялось
Далі формуємо палянички, в середину кладемо ложечкою начинку( цукор змішати з какао)
і ліпимо булочки, складаємо в бритванку, помащену олією
даємо булочкам підрости
помастити булочки збитим яйцем, і в духовку на 30 хв
Ось такі румяні красуні
Немає коментарів:
Дописати коментар