середа, 30 грудня 2015 р.

Булочки з шоколадом


Булочки з шоколадом
Вид: Выпечка, Булочки Кухня: Домашняя Время: 2 ч. Сложность: Средне

Смачне, повітряне дріжджове тісто з шоколадною начинкою до чаю чи кави. Смакота...

Ингредиенты:

для тіста:
25г живих дріжджів,2 скл. молока, 1/2 скл. цукру, 3 яйця, 100гр масла,борошна скільки забере, 1 ст.л. олії.
начинка:
100гр. цукру, 1ст. л. какао

Способ приготовления Спочатку готуємо опару: в тепленькому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо ложку цукру і 2 ложки борошна, розмішумо,притрушуємо борошном поверхню і ставимо в тепленьке місце, щоб підійшло ось так

далі  до опари додаємо збиті яйця, цукор, розтоплене масло, борошно і замішуємо тісто.Увага всі продукти повинні бути кімнатної температури, з холодильника не можна!

Гарно вимішуємо, додаємо, якщо треба,борошно, щоб вийшло еластичне тісто, в кінці замісу треба додати олію, тоді тісто гарно виміситься і відставатиме від рук. Формуємо колобок і залишаємо в теплому місці, щоб тісто підросло



присаджуємо, і ще раз чекаємо, щоб тісто піднялось

Далі формуємо палянички, в середину  кладемо ложечкою начинку( цукор змішати з какао)

і ліпимо булочки, складаємо в бритванку, помащену олією

даємо булочкам підрости

помастити булочки збитим яйцем, і в духовку на 30 хв
Ось такі румяні красуні


Немає коментарів:

Дописати коментар